23 Nisan Anaokulu
Yeni Mah. 33166 Sok. 14/A Mezitli /MERSİN

VİZYON

Okul öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak. Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmak. Kısacası; okulunu seven, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş, mutlu, güvenli, sağlıklı, başarılı çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Anaokulu 36-72 aylık çocukların psikomotor, bilişsel, duygusal, sosyal, zihinsel ve dil gelişimleri ile öz bakım becerilerini sağlarken, “Her çocuk özeldir” anlayışı ile çocukların yaşları, gelişimsel özellikleri, öğrenme hızları, ilgileri, gereksinimleri doğrultusunda; örnek bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir okul öncesi eğitim kurumudur.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM TAM GÜN EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM TAM GÜN EĞİTİM

SABAH GRUBU;07:30-12:30 ÖĞLEN GRUBU;12.30-17:30 TAM GÜN GRUBU:08.00-17.10

KLİMA

MERSİN İL MERKEZİNE 8 KM, MEZİTLİ İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ, MERSİN MEZİTLİ ÇEVRE YOLU (GMK BULVARI) ÜZERİNDE MEZİTLİ SANAYİ SİTESİNİN BATISINDA BULUNMAKTADIR. MEZİTLİ İMAM HATİP ORTAOKULUNUN KUZEYİNDE KALMAKTADIR.

Bilimsel Etkinlikler

BİLGİSAYARSIZ KODLAMA ÇALIŞMALARI STEM ÇALIŞMALARI AÇIK SINIF ETKİNLİKLERİ FEN DOĞA BAHÇESİ- TARIM UYGULAMALARI DOĞA TEMELLİ UYGULAMALAR

Proje Çalışmaları

OKULUMUZDA ERASMUS+ eTWİNNİNG EKOOKULLAR OKULLARDA ORMAN PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.